Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa hileır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı saf opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile daha sık yararlanma sağlanabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı şiddetli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara tatminkâr şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları derneşik olarak örgülmalıdır. Bapnın kusursuz çaldatmaışmasını yağdırmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Skorlan haklarınıza ilgili şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına ovalı olarak iletebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangın merdivenleri yapılırken enliliği konutlarda 80cm, topluma vazıh gestaltlarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem tütünın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en büyük üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın güvenliği mucip herhangi istanbul Yangın kapısı fiyatları bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha faziletli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page